Over ons

Een prachtig bakkerskoppel: Aart en Evelien. Beiden staan zij al van jongs af aan op de markt en zijn zij voor dit vak gemaakt!

Hoe is jullie carrière als 't Stoepje bakkers gestart?
We beginnen bij Evelien, zij was nog maar 15 toen zij haar eerste baantje als ’t Stoepje medewerker kreeg. Hoe Evelien het in een woord omschrijft: fantastisch! Het is dan wel vroeg op staan en hard werken maar dat kan niet op tegen de gezelligheid die je ervoor terugkrijgt! Evelien heeft goed mogen oefenen: veel ’t Stoepje ondernemers wisten haar te vinden, zij wisten namelijk dat Evelien het leuk vindt om te werken!  

Bij Aart begon het nog een stukje eerder. Als klein jongetje mocht hij al mee naar de markt met zijn opa Aart. Hij mocht dan op de hoek van de kraam staan om het stokbrood en de ‘gebroken’ koek te verkopen. Als klein jongetje vond hij dit natuurlijk helemaal geweldig! Een groot gedeelte van Aart zijn familie verkocht brood, Aart heeft daarom ook bij zijn moeder en later zijn oom op te markt gestaan. Hij kan dus nu wel zeggen dat hij een echte, ervaren ’t Stoepje bakker is, in hart en nieren. 

Nu een echt ’t Stoepje koppel
Inmiddels staan Aart en Evelien niet meer gescheiden op de markt maar zijn ze een uitstekend team. Zij staan samen 4 dagen op de markt en genieten enorm van de vrijheid die ze ervaren. Ze houden dan ook echt van het vak dat ze uitvoeren: “mensen gelukkig maken met de producten die we verkopen.” Bij elke klant aan de kraam is het doel om deze klant het lekkerste brood of banket mee naar huis te geven en dan ook nog eens voor de beste prijs. “Eerlijke producten met een eerlijk advies, precies zoals we dit zelf ook willen ontvangen als we iets kopen.”

Waarom komen mensen bij jullie aan de kraam?
 
“Wij ervoor zorgen dat de wekelijkse bestelling van onze klanten altijd voor ze klaarstaat en we ze daarnaast verrassen met de lekkerste nieuwe producten. Het is leuk om te zien dat klanten elke week naar ons toe komen, we zitten echt in het weekritme van veel klanten.” Aart en Evelien nemen vaak de alledaagse dingen met hen door om ze daarna te laten vertrekken met een glimlach. Klantvriendelijkheid en service vinden zij erg belangrijk, ze houden de klanten graag tevreden en doen daar hun uiterste best voor.

Hoe gaan jullie om met de trends die jullie opmerken?
Aart en Evelien hebben een jong gezin en staan daarom met beide benen in de samenleving. Om deze reden vinden zij het belangrijk om mee te gaan met alles wat er om ze heen gebeurt. Ze zorgen er dan ook voor dat ze goed op de hoogte zijn van allergieën, intoleranties en diëten. “Een lactose intolerantie of een koolhydraatarm dieet, Aart en Evelien kunnen je overal mee helpen. “We merken dat er steeds meer vraag komt naar advies op maat, dat doen we graag!”